Zonnebrillen

Met een goede zonnebril geniet u zorgeloos van de zon. Bij het kopen van een zonnebril wordt meestal als eerste gekeken naar welke bril het leukste staat, natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Maar net als onze huid, die we beschermen met zonnebrand of lange kleding, moeten onze ogen ook beschermd worden. Als er te veel ongefilterd zonlicht in onze ogen komt, vooral op jonge leeftijd, kunnen er ernstige ziekten ontstaan.

De belangrijkste aspecten waar op gelet moet worden bij het kopen van een zonnebril:

1. De zonnebril moet 100% UV-bescherming geven.

2. De glazen moeten groot genoeg om te voorkomen dat het UV-licht uw ogen kan bereiken via de boven-, onder- of zijkant.

3. De kleur van de glazen reduceert het zichtbare licht en beschermt tegen verblinding. De kleur heeft echt géén effect op de UV-bescherming!

4. Het is geen noodzaak, maar afhankelijk van het gebruik kan het goed zijn om de glazen polariserend te laten zijn zodat hinderlijke schitteringen geneutraliseerd worden.

Naar onze mening, de beste zonnebril ter wereld! Als u deze bril eenmaal heeft gehad, wilt u nooit meer anders. De glazen van Serengeti zijn meekleurend, kleurverrijkend en zijn polarized en non-polarized verkrijgbaar. Ook kunt u uw Serengeti op sterkte verkrijgen.

Bekijk het filmpje hiernaast voor meer informatie.

Het meest bekende zonnebrillenmerk ter wereld, wie kent Ray-Ban nu niet? Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een mooie modieuze Ray-Ban. We hebben een brede collectie hangen en kunnen alles voor u bestellen.

Ray-Ban Evolve is een type glas dat kleurt aan de hand van de hoeveelheid uv-straling. Deze glazen kleuren niet alleen donkerder maar veranderen ook van kleur! Klik op het filmpje om te zien wat er gebeurd!

Naast Ray-Ban en Serengeti hebben wij uiteraard meerdere merken in de winkel, denk aan Liu Jo, Comma, en Guess. Kom gerust langs om onze collectie te bekijken.