Het uitzoeken van een bril wordt vaak als moeilijk ervaren. De ruime keuze aan type monturen en glazen zorgt ervoor dat er altijd een bril is die perfect bij u past! Wij helpen u uiteraard graag bij het maken van de juiste keuze. Er zijn veel verschillende merken te vinden in onze winkel, enkel een aantal merken zijn terug te vinden op onze site. Kom vooral een kijkje nemen in onze winkel voor ons volledige aanbod!

.

 

 

.

Lindberg is een merk met veel verschillende stijlen met exceptionele ontwerpen en materialen van hoge kwaliteit. De designs van Lindberg zijn doordrongen van de Deense designtraditie van discrete, klassieke elegantie en zorgvuldig overwogen eenvoud.

De brillencollectie heeft in de loop der jaren een tiental prestigieuze designprijzen gewonnen. De brillen van Lindberg dienen van lichtgewicht te zijn, zodat ze het dagelijks leven niet belemmeren, maar dienen tevens sterk te zijn, zodat ze tegen een stootje kunnen.

 
 
 

.

 

 

.

Colibris is een merk die zich richt op mensen met een smal gezicht. Omdat de ogen van mensen met een smal gezicht wat dichter bij elkaar staan wordt het als lastig ervaren om de juiste bril te vinden die mooi op het gezicht zit. Met dit merk zijn die problemen volledig opgelost!

 
 
 
 
 
 
.

 

.

Mykita is een onafhankelijk bedrijf dat zich richt op eyewear design en het maken van de brillen door handwerk en geavanceerde techniek te combineren. Alle brillen zijn handgemaakt in het MYKITA HAUS in Berlijn. Fantastische brillen, licht van gewicht en volledig schroefloos!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Met al 30 jaar ervaring biedt MODO een lichte bril met blijvende kwaliteit. De ontwerpen zijn een reflectie van de wereld om ons heen, in technische precisie zowel als in het harmonieuze contract in kracht, structuur en gewicht.

Sinds 1990 zijn ze gegroeid van hun New Yorkse roots en combineren nu de progressieve geest van de stad met hun Italiaanse design en Scandinavische minimalisme.

 
 
 
 
 
tree-spectacles logo
rayban logo 2