Glazen

Uw ogen verdienen de beste brillenglazen. Na een zorgvuldige oogmeting geven wij een advies dat bij uw dagelijkse bezigheden past. De glazen worden op maat gemaakt, perfect in balans met de kenmerken van het gezicht, het montuur en de gemeten sterkte van de ogen. Dit zorgt voor een optimaal kijkcomfort.

Heeft u een bril nodig?

Er zijn 3 mogelijke aanwijzingen voor een oogafwijking:

  • Hoofdpijn en gespannen spieren. – Knijpt u vaak uw ogen samen om scherper in de verte te kunnen zien? Of krijgt u juist hoofdpijn wanneer u leest of lang achter de computer zit? Dit wijst op een oogafwijking.

  • Onzeker in het verkeer. – Tijdens het rijden in de regen, in het donker of bij tegenlicht zijn we sterk afhankelijk van goed zicht. Daarom kan een minieme oogafwijking al hinderlijk en storend zijn en zelfs gevaarlijke situaties opleveren.

  • Slecht zicht in de schemering en in het donker. – Veel mensen denken dat ze nachtblind zijn. In werkelijkheid ontstaat deze indruk omdat uw oogafwijking ’s nachts een andere uitwerking heeft dan overdag, dit heeft voornamelijk te maken met het groter worden van de pupillen in het donker.

Klinkt dit bekend? Maak gerust een afspraak voor een oogmeting.