Een goede bril...
begint met goede koffie!

Koffiezetapparaat

Wij zijn experts op het gebied van

De oogmeting

Uw ogen zijn belangrijk, daarom komt u naar ons toe voor een uitgebreid oogonderzoek. Onze zeer ervaren refractionist meet uw ogen en de oogdruk. De samenwerking van de ogen en het voorste oogsegment worden tevens goed onderzocht. Wij werken nauw samen met oogartsen en huisartsen. Indien nodig verwijzen wij u door en kunt u vaak dezelfde dag al terecht.

Contactlenzen

Onze contactlensspecialist controleert en meet uw ogen zeer zorgvuldig zodat u langdurig en veilig uw contactlenzen kunt blijven dragen. Wij meten verschillende soorten lenzen aan. Harde of zachte contactlenzen, maar ook multifocale lenzen waarmee u zowel in de verte kan kijken, als kan lezen. Tevens behoren nachtlenzen tot de mogelijkheden. Dit zijn lenzen die u ‘s nachts draagt, zodat u overdag zonder lenzen goed zicht heeft. Wij staan garant voor passende vloeistoffen die nodig zijn om het oog te bevochtigen en de lenzen goed te reinigen. Wist u dat als u geconcentreerd kijkt naar een beeldscherm van een computer, smart-phone of tablet, u 66 % minder knippert. Dit kan dehydratie van het oog en de contactlens veroorzaken. Met de juiste combinatie van lenzen en vloeistof kan dit voorkomen worden.

Kinderen

Het is verstandig kinderen met lees – en leerproblemen de ogen te laten meten. Onze refractionist kan met een binoculair onderzoek bepalen of deze kinderen met een bril of contactlenzen geholpen kunnen worden. 

Declaratie

Natuurlijk ontvangt u van uw zorgverzekering de aangegeven vergoeding. Deze kunnen wij ook voor u declareren zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. 

Heeft u vragen...

of wilt u meer informatie over onze producten of diensten?
Bel of mail ons dan gerust!

Neem contact met ons op